Рабочий на электромобиле моет пол в Главном пресс-центре перед зимними Олимпийскими играми 2022 года в Пекине - Sputnik Moldova, 1920
Olimpiada de la Beijing - 2022
Citiți, ascultați și urmăriți cele mai interesante știri, reportaje, galerii foto, comentarii în exclusivitate de la Jocurile Olimpice de Iarnă Beijing - 2022.

Vladimir Putin a ajuns la Beijing – ce program va avea - Video

© Sputnik / Evgeniy Paulin / Accesați arhiva multimediaVladimir Putin
Vladimir Putin - Sputnik Moldova, 1920, 04.02.2022
Abonare
Vladimir Putin se află într-o vizită în China – programul include și participarea la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de iarnă de la Beijing.
CHIȘINĂU, 4 feb – Sputnik. Președintele rus Vladimir Putin a sosit în China, programul vizitei șefului statului rus include participarea la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de iarnă și negocieri cu liderul chinez Xi Jinping.
Anterior, purtătorul de cuvânt al președintelui Rusiei Dmitri Peskov a declarat că întâlnirea liderilor Rusiei și Chinei va avea loc vineri, înainte de ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice - 2022, care va avea loc la ora 15.00, ora Moscovei.
El a comunicat de asemenea că negocierile vor avea un caracter amplu, și se vor desfășura în format complet. Se așteaptă că președinții Rusiei și Chinei vor discuta problematica internațională, inclusiv dialogul Rusiei cu SUA și NATO, ideile privind garanțiile de securitate, la fel, își vor coordona pozițiile în privința principalelor direcții ale cooperării bilaterale, inclusiv în energetică, cooperare pentru investiții, spațiul cosmic și altele.
Подготовка Пекина к Олимпийским играм 2022 - Sputnik Moldova, 1920, 03.02.2022
Olimpiada de la Beijing - 2022
Mari jocuri politice la Beijing: Cine a venit la deschiderea Olimpiadei
Fluxul de știri
0