Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Emisiunea „Sputnik Matinal” cu Andrei Porubin și Dumitru Chitoroagă

Abonare
Invitații emisiunii matinale de astăzi sunt: Nicoleta Mușcinschi, membră a Asociației Studenților Stomatologi din Moldova, specialistul în relatii publice al Serviciului 112, Ana Carpovici, Maia Bănărescu, Avocatul Poporului pentru drepturile copilului.
Care au fost cele mai frecvente apeluri și pentru ce au solicitat ambulanța moldovenii noștri în prima lună a anului ne spune specialistul în relatii publice al Serviciului 112, Ana Carpovici.
Avocatul Poporului pentru drepturile copilului, Maia Bănărescu, care deţine interimatul funcţiei de Ombudsman, cere deputaţilor să nu adopte proiectul de lege propus de PAS privind incinerarea anvelopelor uzate. Va fi sau nu încălcat dreptul la mediu al cetăţenilor, ținând cont de lipsa unui mecanism adecvat, lipsa unui mecanism de monitorizare a arderii roţilor, discutăm cu d-na Maia Bănărescu.
Timp de câteva luni derulează o campanie de binefacere ce presupune implicarea clinicilor stomatologice pentru efectuarea tratamentelor gratuite pentru copiii din familiile social-vulnerabile. Ce au reușit să facă, care este impactul și cât de receptivi sunt medicii, discutăm cu Nicoleta Mușcinschi, membră a Asociației Studenților Stomatologi din Moldova.
Fluxul de știri
0