Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Facebook schimbă regulile: Ce nu veți mai putea face de acum pe Messenger

© REUTERS / DADO RUVIC Facebook
 Facebook  - Sputnik Moldova, 1920, 03.02.2022
Abonare
Mark Zuckerberg a trimis un avertisment pentru utilizatorii aplicației Messenger și anunță schimbări majore.
CHIȘINĂU, 4 feb – Sputnik. Utilizatorii Facebook Messenger, vor vedea când cineva va face capturi de ecran a conversațiilor din chat. Anunțul a fost făcut de Mark Zuckerberg, directorul general al companiei mamă Meta. Acesta a declarat că o actualizare a aplicației Messenger va notifica utilizatorii dacă chat-ul lor a fost capturat pe ecran de către o altă persoană.
„O nouă actualizare pentru chat-urile criptate integral din Messenger, astfel încât să primiți o notificare dacă cineva face screenshot la un mesaj care dispare”, a scris Zuckerberg împreună cu o captură de ecran a unei conversații cu soția sa, Priscilla Chan.
„De asemenea, adăugăm GIF-uri, autocolante și reacții și la chat-urile criptate”, a adăugat el.
Până acum funcția a fost implementată doar în Statele Unite și se așteaptă ca în următoarele săptămâni să fie introdusă pentru utilizatorii Facebook din Europa.
Toamna trecută compania Facebook a anunțat că va avea o nouă denumire și anume META.
Atunci Mark Zuckerberg declara că noul brand va accentua atenția companiei asupra ”meta universului”, în care omul va renunța la ecrane și va simți efectul prezenței într-o realitate virtuală.
Mark Zuckerberg - Sputnik Moldova, 1920, 29.10.2021
Societate
Zuckerberg a dezvăluit noul nume al Facebook: Cum va arăta - Video
Fluxul de știri
0