Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Emisiunea „Sputnik Matinal” cu Andrei Porubin și Dumitru Chitoroagă

Abonare
Invitații emisiunii matinale de astăzi sunt: Sergiu Harea, preşedintele CCI, Nicolae Olărașu, șef Secție Servicii de Consultanță în Afaceri, Camera de Comerț și Industrie, Radu Gulica si Feyzania.
De multe ori, moldovenii sunt trași pe sfoara de către agenții imobiliari, oferind arvună pentru procurarea bunurilor imobile, fără a le fi oferit un bon de plata sau un alt act conformativ, in vederea condițiilor de întoarcere a sumei. Sute de moldoveni ajung victime ale companiilor imobiliare care activează în anumite cazuri ilegal. Puțini știu că pot ataca în instanță, iar câștigul nu este de partea agențiilor imobiliare. Discutăm subiectul cu Nicolae Olărașu, șef Secție Servicii de Consultanță în Afaceri, Camera de Comerț și Industrie.
Care vor fi criteriile de selectare a câștigătorilor concursurilor “Marca comercială a anului” și “Premiul pentru realizări în domeniul calității produselor și serviciilor” și până când vor avea loc înscrierile ne spune, Sergiu Harea, preşedintele CCI.
Un nou proiect muzical de succes marca Radu Gulica! Feyzana, în vârstă de 10 ani, cu zeci de mii de urmăritori, cu un bagaj de experiențe și un amalgam de emoții pozitive, fiind laureată a concursurilor și festivalurilor muzicale naționale și internaționale, prenumele ei - o combinație dintre „Feyza” și „Ana”, având origine turcă și latină, lansează în premieră un videoclip! Radu Gulica si Feyzania în studioul Sputnik Matinal.
Fluxul de știri
0