Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Centrul Naţional pentru Protecţia Datelor cu Caracter Personal are un nou director adjunct

© Public Domain / Parlamentul Republicii MoldovaЗаседание парламента Молдовы 21 октября 2021
Заседание парламента Молдовы 21 октября 2021 - Sputnik Moldova, 1920, 03.02.2022
Abonare
Deputații au ales astăzi un nou director adjunct al Centrului Naţional pentru Protecţia Datelor cu Caracter Personal - iată cine este.
CHIȘINĂU, 3 feb - Sputnik. Angela Colomiicenco este noul director adjunct al Centrului Naţional pentru Protecţia Datelor cu Caracter Personal. Ea a fost ales cu votul a 56 de deputați în cadrul ședinței de astăzi a Parlamentului.

"Doamna Angela Colomiicenco se numeşte în funcţia de director adjunct al Centrului Naţional pentru Protecţia Datelor cu Caracter Personal pentru un mandat de 5 ani", este menționat în proiectul Hotărârii.

Colomiicenco a fost propus în funcția de director adjunct al Centrului Naţional pentru Protecţia Datelor cu Caracter Personal de către reprezentanții PAS.
Din anul 2011 și până în prezent, Angela Colomiicenco a activat la Centrul Național pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal. În aceasta perioadă, ea a ocupat diverse funcții, printre care consultant superior în Direcția relații externe și integrare europeană, șef interimar al Direcției juridice sau șef interimar al Direcției generale supraveghere și conformitate.
La ședința de astăzi s-au înregistrat 79 de deputați. Aceasta este prima ședință din sesiunea de primăvară vară din acest an.
Заседание парламента Молдовы 21 октября 2021 - Sputnik Moldova, 1920, 03.02.2022
Politică
Centrul Naţional pentru Protecţia Datelor cu Caracter Personal are un nou director adjunct
Fluxul de știri
0