Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin a confirmat disponibilitatea Rusiei de a livra gaze în Italia

© Sputnik / Сергей Гунеев / Accesați arhiva multimediaЕжегодная пресс-конференция президента России Владимира Путина
Ежегодная пресс-конференция президента России Владимира Путина - Sputnik Moldova, 1920, 01.02.2022
Abonare
Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, a reafirmat disponibilitatea țării sale de a asigura aprovizionarea cu gaz a Italia în discuția cu premierul italian Maria Draghi.
CHIȘINĂU, 1 feb – Sputnik. Președintele rus Vladimir Putin i-a confirmat premierului italian Mario Draghi că este gata să asigure în continuare livrarea stabilă a gazului natural rusesc în această țară, a informat serviciul de presă al Kremlinului.
„Au fost atinse unele probleme de pe agenda bilaterală, în primul rând, cele referitoare la cooperarea în domeniul comercial, economic și energetic. Vladimir Putin a reafirmat disponibilitatea de a asigura în continuare livrarea stabilă a gazului natural rusesc în Italia și și-a exprimat, de asemenea, satisfacția pentru rezultatele întâlnirii recente prin videoconferință cu antreprenori italieni de top”, se arată în comunicatul de presă al Kremlinului.
Potrivit aceluiași comunicat de presă, care este citat de RIA Novosti, Putin și Draghi au convenit să continue dialogul în interesul dezvoltării relațiilor ruso-italiene reciproc avantajoase.
Fluxul de știri
0