Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Emisiunea „Sputnik Matinal” cu Andrei Porubin și Dumitru Chitoroagă

Abonare
Invitații emisiunii matinale de astăzi sunt: primarul din Zâmbreni, raionul Ialoveni, Daniil Țonu, Boris Gîlca, șeful Direcției Generale Asistență Socială și Sănătate (DGASS) a Primăriei Chișinău, criticul de artă, Liliana Popușoi.
Despre situația din secțiile de terapie intensivă din municipiul Chișinău discutăm cu Boris Gîlca, șeful Direcției Generale Asistență Socială și Sănătate (DGASS) a Primăriei Chișinău.
În Ziua autonomiei locale și a lucrătorului din administrația publică locală în Republica Moldova discutăm cu primarul din Zâmbreni, raionul Ialoveni, Daniil Țonu, care are aproape 30 de ani de muncă în domeniu.
Astăzi, la ora 18 va avea loc un eveniment important pentru toată lumea artei din Republica Moldova – un spectacol de muzică și carte “Zece pentru Vutcarău”, în cadrul căruia va fi lansat volumul “Regele a murut. Trăiască regele!” , semnată de Liliana Popușoi și Mircea V.Ciobanu. Discutăm în această dimineață cu autoarea și criticul de artă, Liliana Popușoi.
Fluxul de știri
0