Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Emisiunea „Sputnik Matinal” cu Andrei Porubin și Dumitru Chitoroagă

Abonare
Invitații emisiunii matinale de astăzi sunt: ofițerul de presă al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, Liliana Pușcașu, primarul satului Horodiște din raionul Râșcani, Agulceana Scutelnuc și interpreta Geta Burlacu.
Continuă Campania de prevenire a înecurilor în urma prăbușirii sub gheață subțire a bazinelor acvatice. În zilele de odihnă, salvatorii din țară au mers cu acțiuni de prevenire pe lacurile și râurile din republică pentru a informa oamenii despre riscuri și pericole. Detalii ne oferă ofițerul de presă al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, Liliana Pușcașu.
Cum se descurcă o localitate cu un buget modest și ce ar putea salva satele noastre de la dispariție aflam de la Agulceana Scutelnuc, primarul satului Horodiște, raionul Râșcani, o localitate de la nordul Moldovei.
Zdob şi Zdub cu Fraţii Advahov ne vor reprezenta țara în acest an la Eurovision! Care a fost prestația concurenților în etapa națională ne spune interpreta Geta Burlacu, care a fost membră a juriului.
Fluxul de știri
0