Пожар - Sputnik Moldova, 1920
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Un șofer a amenințat poliția cu pistolul: Ce a urmat - VIDEO

© Sputnik / Mihai CarausPoliția
Poliția - Sputnik Moldova, 1920, 29.01.2022
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Un șofer de 34 de ani a pus pe jar oamenii legii. Motivul pentru care acesta va fi reținut pentru 72 de ore.
CHIȘINĂU, 29 ian - Sputnik. Un șofer a dat bătăi de cap unui echipaj de poliție, după ce a refuzat să prezinte actele la control. Incidentul a avut loc astăzi, în jurul orei 13:20, pe traseul Chișinău-Leușeni.
Potrivit oamenilor legii, șoferul a fost oprit de polițiștii de patrulare a Direcției de patrulare Centru a Serviciului Ungheni-Nisporeni fiind suspectat că ar fi comis un accident rutier și a părăsit locul faptei. La solicitarea de a prezenta actele, șoferul a refuzat să le prezinte în original și și-a continuat drumul.
După ce a fost oprit din nou, agentul de patrulare s-a apropiat de automobil, însă șoferul a încărcat o armă și a îndreptat-o în direcția polițistului, fapt pentru care omul legii a efectuat o împușcătură de avertizare și în roțile de la mașină.
Conducătorul a fost imobilizat. Acesta s-a dovedit a fi un bărbat de 34 de ani, locuitor al raionului Ungheni, care la 31 decembrie 2021 ar fi comis un accident rutier părăsind locul faptei, iar numerele automobilului nu figurează nici într-o bază de date. Bărbatul deținea arma legal.
În mașină se aflau trei pasageri printre care și un copil de 4 ani. Șoferul a fost condus la Inspectoratul de Poliție Nisporeni pentru audieri.
Fluxul de știri
0