Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Cum va fi vremea în prima zi de weekend: Câte grade vor fi pe 29 ianuarie

© Sputnik / Mihai CarausЗима в Кишиневе
Зима в Кишиневе - Sputnik Moldova, 1920, 29.01.2022
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Temperaturile nu se schimbă semnificativ pe 29 ianuarie. Iată ce prognozează meteorologii pentru ziua de astăzi.
CHIȘINĂU, 29 ian - Sputnik. Vremea se menține caldă și astăzi. Serviciul Hidrometeorologic de Stat anunță că pe 29 ianuarie vremea va fi determinată de influența unei zone de aer cu presiunea atmosferică ridicată. Cerul va fi predominant noros, izolat vor cădea precipitații slabe sub forma de lapoviță și ploi. Pe drum se va forma ghețuș. Vântul va bate din nord spre vest, moderat iar pe alocuri cu intensificări.
Temperatura aerului ziua va oscila între +0..+5 grade Celsius. În raioanele de nord se vor înregistra între 0..+3 grade Celsius, iar în raioanele centrale vor fi între +1..+4 grade Celsius. La sudul țării va fi cel mai cald. Aici se vor înregistra înrtre +2..+5°C grade Celsius.
© Screenshot / Serviciul Hidrometeorologic de StatPrognoza meteo pentru 29 ianuarie - 4 februarie 2022
Prognoza meteo pentru 29 ianuarie - 4 februarie 2022 - Sputnik Moldova, 1920, 28.01.2022
Prognoza meteo pentru 29 ianuarie - 4 februarie 2022
Factorii meteorologici vor contribui predominant la dispersia poluanților din aer. În următoarele 24 de ore în râul Nistru pe sectorul satul Naslavcea - orașul Camenca va avea loc scăderea nivelului apei cu 10 – 40 de centimetri. În râurile și bazinele acvatice din țară va continua intensificarea procesului de formare a gheții, în rezultatul căruia pe unele sectoare ale râurilor este posibilă formarea zăporului de gheață provocând variația nivelului apei. Gheața este subțire, iar ieșirea pe ea prezintă pericol.
imagine simbol - Sputnik Moldova, 1920, 28.01.2022
Societate
Anunț de ultimă oră al meteorologilor: A fost emis cod galben
Fluxul de știri
0