Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Vremea se încălzește și mai mult: Câte grade vor fi pe 28 ianuarie

© Sputnik / Mihai CarausApus de soare
Apus de soare  - Sputnik Moldova, 1920, 28.01.2022
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Temperaturile cresc și pe 28 ianuarie, informează Serviciul Hidrometeorologic de Stat.
CHIȘINĂU, 28 ian - Sputnik. Vremea se încălzește și astăzi. Temperatura crește în medie cu un grad, anunță Serviciul Hidrometeorologic de Stat. Meteorologii anunță că pe 28 ianuarie vremea va fi determinată de influența unei zone de aer cu presiunea atmosferică normală. Cerul va fi predominant noros, izolat vor cădea precipitații slabe sub forma de lapoviță și ploi. Pe drum se va forma ghețuș. Vântul va bate din vest slab la moderat.
Temperatura aerului ziua va oscila între +1..+6 grade Celsius. În raioanele de nord se vor înregistra între +1..+4 grade Celsius, iar în raioanele centrale vor fi între +2..+5 grade Celsius. La sudul țării va fi cel mai cald. Aici se vor înregistra înrtre +3..+6 grade Celsius.
© Screenshot / Serviciul Hidrometeorologic de StatPrognoza meteo pentru 28 ianuarie - 3 februarie 2022
Prognoza meteo pentru 28 ianuarie - 3 februarie 2022 - Sputnik Moldova, 1920, 27.01.2022
Prognoza meteo pentru 28 ianuarie - 3 februarie 2022
Factorii meteorologici vor contribui predominant la dispersia poluanților din aer. În următoarele 24 de ore în râul Nistru pe sectorul satul Naslavcea - orașul Camenca va avea loc scăderea nivelului apei cu 10 – 100 de centimetri. În râurile și bazinele acvatice din țară va continua intensificarea procesului de formare a gheții, în rezultatul căruia pe unele sectoare ale râurilor este posibilă formarea zăporului de gheață provocând variația nivelului apei. Gheața este subțire, iar ieșirea pe ea prezintă pericol.
Fluxul de știri
0