Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin și Macron au discutat despre probleme de securitate

© Sputnik / Aleksey Nikolskyi / Accesați arhiva multimediaPreședintele rus Vladimir Putin și președintele francez Emmanuel Macron
Președintele rus Vladimir Putin și președintele francez Emmanuel Macron - Sputnik Moldova, 1920, 28.01.2022
Abonare
Putin și Macron au discutat problema garanțiilor de securitate pe termen lung solicitate de Rusia.
CHIȘINĂU, 28 ian - Sputnik. Președintele rus Vladimir Putin, într-o conversație telefonică cu președintele francez Emmanuel Macron, a menționat că Moscova va studia cu atenție răspunsurile Statelor Unite și ale NATO cu privire la garanțiile de securitate pentru Federația Rusă, după care va decide asupra acțiunilor ulterioare, transmite serviciul de presă al Kremlinului, fiind citat de RIA Novosti.
„Vladimir Putin a remarcat că partea rusă va studia cu atenție răspunsurile scrise primite pe 26 ianuarie de la Statele Unite și NATO la elaborarea acordurilor privind garanțiile de securitate, după care va decide asupra acțiunilor ulterioare”, se arată în comunicatul de presă.
Tot în cadrul acelei discuții cu Emmanuel Macron, Putin a mai afirmat că în răspunsul dat de SUA și NATO așa și nu au fost luate în calcul îngrijorările de bază ale Rusiei.
Fluxul de știri
0