Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Cum se schimbă vremea pe 27 ianuarie: Prognoza meteorologilor

© Sputnik / Mihai CarausApus de soare
Apus de soare - Sputnik Moldova, 1920, 27.01.2022
Abonare
Temperaturile generoase se mențin și pe parcursul zilei de 27 ianuarie.
CHIȘINĂU, 27 ian - Sputnik. Meteorologii prognozează vreme frumoasă cu temperaturi generoase și pentru 27 ianuarie. Serviciul Hidrometeorologic de Stat anunță că astăzi vremea va fi determinată de influența unei zone de aer cu presiunea atmosferică ridicată. Cerul va fi variabil, izolat va ninge slab. Pe drum se va forma ghețuș, iar vântul va bate slab la moderat.
Temperatura aerului ziua va oscila între 0..+5 grade Celsius. În raioanele de nord, termometrele vor indica între 0..+3 grade Celsius, iar în raioanele centrale vor fi între +1..+4 grade Celsius. La sudul țării va fi cel mai cald. Aici se va înregistra între +2..+5 grade Celsius. Vremea caldă se va menține până la sfârșitul lunii.
© Screenshot / Serviciul Hidrometeorologic de StatPrognoza meteo pentru 27 ianuarie - 2 februarie 2022
Prognoza meteo pentru 27 ianuarie - 2 februarie 2022 - Sputnik Moldova, 1920, 26.01.2022
Prognoza meteo pentru 27 ianuarie - 2 februarie 2022
Factorii meteorologici nu vor contribui la acumularea intensivă a poluanților în aer. În următoarele 24 de ore în râul Nistru pe sectorul satul Naslavcea - orașul Camenca va avea loc variația nivelului apei cu 20 – 160 de centimetri. În râurile și bazinele acvatice din țară va continua intensificarea procesului de formare a gheții, în rezultatul căruia pe unele sectoare ale râurilor este posibilă formarea zăporului de gheață provocând variația nivelului apei. Gheața e subțire, iar ieșirea pe ea prezintă pericol.
Fluxul de știri
0