Președintele Moldovagaz a fost întrebat ce salariu are: Răspunsul lui Vadim Ceban

© Sputnik / Mihai CarausVadim Ceban
Vadim Ceban - Sputnik Moldova, 1920, 27.01.2022
Abonare
Președintelui Consiliului de Administrație al Moldovagaz i-a fost adresată o întrebare cu privire la salariu în cadrul conferinței de presă pe care a susținut-o astăzi în regim online.
CHIȘINĂU, 27 ian - Sputnik. Președintele Consiliului de Administrație al Moldovagaz a fost întrebat de o jurnalistă dacă salariul său este într-adevăr de 250 de mii de lei, așa cum a anunțat anterior fostul premier Ion Sturza. Vadim Ceban a evitat însă să spună cât constituie leafa sa.
„Foarte bună întrebare. Este o informație confidențială. Sturza să confirme acest lucru. Este mult mai mic decât dumnealui a menționat. (...) Salariul este adecvat acelor funcții și atribuții pe care le exercit. Și consider că merit”, a menționat Vadim Ceban.
Președintele Moldovagaz a mai fost întrebat dacă în lunile următoare ar putea să fie majorat tariful la gaz, având în vedere că se atesta o tendință de majorare a prețului de achiziție.
„Dacă vor fi toate premisele pentru acest lucru - da. Dar haideți să ne concentrăm pe trimestrul întâi. Pentru că în februarie-martie este picul de consum, iar în aprilie prețul ar urma să scadă”, a precizat Vadim Ceban în cadrul conferinței de presă.
Anterior, Moldovagaz a anunțat că plătește în luna ianuarie 646 de dolari pentru mia de metri cubi de gaz livrat de Gazprom.
Prețul s-a majorat cu aproape 200 de dolari - în decembrie o mie de metri cubi a costat 450 de dolari.
Fluxul de știri
0