Пресс-центр Спутник - Sputnik Moldova, 1920
Centrul de presă
Centrul de presă Sputnik Moldova este o platformă pentru dezbateri pe teme de actualitate, desfășurate în format de conferință sau videoconferință

Din nou „de la distanță”: Ce spun profesorii și studenții despre învățământul online?

© Sputnik / Mihai CarausCentrul de presă Sputnik
Centrul de presă Sputnik - Sputnik Moldova, 1920, 27.01.2022
Abonare
Ediția următoare a emisiunii „#SputnikTalk” va fi dedicată analizei efectelor hotărârii emisie de către Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică cu privire la revenirea instituțiilor de învățământ profesional tehnic și superior la predarea în regim online.
CHIȘINĂU, 27 ian - Sputnik. Invitații ediției din 28 ianuarie ai „#SputnikTalk” din cadrul Centrului de presă al Agenției de Presă și Radio Sputnik Moldova sunt prorectorul Universității Tehnice a Moldovei, Dinu Țurcanu, prorectorul pentru activitatea didactică a USM, Otilia Dandara, directorul interimar al Școlii Profesionale nr.3 din municipiul Bălți și președintele Autoguvernării Studenților USM, Gabriel Lazăr.
Vom analiza cum va afecta acest format de predare calitatea studiilor, vom evalua nivelul actual de pregătire al cadrelor universitare și al softurilor de predare. Comentariile profesorilor și opiniile studenților cu privire la acest subiect de asemenea vor fi discutate.
Emisiunea va fi difuzată live pe rețelele de socializare și pe site-ul sputnik.md vineri, 28 ianuarie, la ora 13:00.
Fluxul de știri
0