Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Cozi la vama Leușeni - Albița: Ce se întâmplă acum la trecerea de frontieră

© Sputnik / Miroslav RotariРумыния контрольно пропускной пункт
Румыния контрольно пропускной пункт - Sputnik Moldova, 1920, 27.01.2022
Abonare
Cozi la trecerea de frontieră Leușeni - Albița după ce au fost semnalate defecțiuni tehnice. Astfel, mai multe mașini s-au adunat la punctul de trecere și așteaptă să poată ieși din țară.
CHIȘINĂU, 27 ian - Sputnik. Circulație îngreunată în punctul de trecere al frontierei Leușeni -Albița. Circa 40 de mijloace de transport așteaptă să poată ieși din țară. Asta după ce dis-de-dimineață s-au înregistrat defecțiuni tehnice.
La fața locului au mers specialiștii care au lucrat pentru înlăturarea problemei și reluarea în regim normal a procesului de activitate.
Astfel, potrivit Poliției de Frontieră, au fost deschise suplimentar benzi dedicate trecerii frontierei la ieșire din țară și cele de pe sensul opus, inclusiv a fost mărit numărul de angajați. Totodată, a fost înlăturată problema tehnică.
Totodată, în punctele de trecere a frontierei Sculeni - Sculeni și Giurgiulești - Galați se menține un flux majorat de camioane. Traficul intensiv se înregistrează pe direcția de ieșire din Republica Moldova. Poliția de frontieră a menționat că în alte puncte de trecere din apropiere se circula ușor.
Vama Palanca - Sputnik Moldova, 1920, 10.01.2022
Accidente
Ce riscă șase moldoveni care au vrut să mituiască polițiștii de frontieră
Fluxul de știri
0