Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Emisiunea „Sputnik Matinal” cu Andrei Porubin și Dumitru Chitoroagă

Abonare
Invitații emisiunii matinale de astăzi sunt Inesa Iordatii, șefa Centrului de Formare Antreprenorială al Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, Irina Tizu, manager de proiect și Mădălina Botnari, coordonator de proiect.
Vești bune pentru tinerii antreprenori în căutare de oportunități de finanțare și dezvoltare: se lansează Harta Oportunităților Financiare pentru tinerii antreprenori - o platformă de dialog și oportunități financiare pentru tineri. Utilizatorii platformei vor putea naviga printr-o varietate de oferte, vor putea să solicite ajutor pentru ghidare și recomandări prin intermediul unui chat.
De asemenea, harta va putea fi completată cu oportunități și inițiative relevante din partea utilizatorilor. Detalii ne oferă Irina Tizu, manager de proiect.
În ianuarie sunt în derulare trei campanii sociale: Investește în educație - donează pentru programe de instruire pedagogilor, Motivează creația – donează pentru instrumente și materiale de creație copiilor și Curat- SAFE – donează pentru o nouă mașină de spălat în Centrul Medico-Social din Stîrcea. Discutăm despre Campanii cu Mădălina Botnari, coordonator de Proiect PR și Comunicare.
Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova va face o serie de instruiri în cadrul Programului Academia Exportatorilor - instruiri tematice referitor la legislația, reglementările și procedurile vamale de export, elaborarea și negocierea contractului de export, marketingul internațional, accesul la surse de finanțare pentru export. Cum vor fi organizate aceste instruiri și care va fi impactul lor ne spune Inesa Iordatii, șef al Centrului de Formare Antreprenorială a Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova.
Fluxul de știri
0