Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Emisiunea „Sputnik Matinal” cu Andrei Porubin și Dumitru Chitoroagă

Abonare
Invitații emisiunii matinale de astăzi sunt: expertul în politici economice al Institutului pentru Dezvoltare și Inițiative Sociale Veaceslav Ioniță, interpreta Tatiana Heghea, logopedul Galina Lozan și Artistul Poporului Nicolae Botgros.
Potrivit Centrului Resurselor Informaţionale de Stat, în Moldova, peste 95 de mii de femei poartă numele Tatiana, iar la 25 ianuarie, purtătoarele numelui Tatiana au un motiv serios de a sărbători. Totodată, în această zi, este marcată și Ziua Studenţilor, Tatiana fiind considerată protectoarea tuturor studenţilor ortodocşi. Cu una dintre cele mai reprezentative Tatiane din show bizzul moldovenesc discutăm în această dimineață – Tatiana Heghea.
Când un părinte trebuie să apeleze la sfatul logopedului? Interacţiunea Părinte-Copil-Logoped. Când ne dăm seama că ceva nu e bine şi care ar fi primele semnale pentru părinţi, discutăm cu logopedul Galina Lozan.
În 2021, în Republica Moldova a fost înregistrată o creștere fără precedent a creditelor acordate populației și agenților economici. Creșterea din 2021 a fost de 13 miliarde de lei. Cu 10,7 miliarde de lei au crescut creditele bancare și cu 2,2 miliarde de lei – cele nebancare. Despre aceste tendințe discutăm cu Veaceslav Ioniță, expert în politici economice al Institutului pentru Dezvoltare și Inițiative Sociale.
Astăzi, 25 ianuarie, numele lui Nicolae Botgros va fi pe buzele celor care iubesc cântecul popular. În această zi, felicitările, gândurile de bine și urările cele mai alese vor porni din mai toate colțurile lumii. Și echipa Sputnik Moldova îi dorește la mulți ani, sănătate, putere de a trece peste toate durerile. Maestrul Nicolae Botgros, violonistul care a făcut, prin harul lui Dumnezeu, ca vioara sa să cânte în unison cu sufletul său este în legătură cu noi.
Fluxul de știri
0