Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Peskov a declarat că Putin va lua măsuri pentru a asigura securitatea Rusiei

© Sputnik / Григорий Сысоев / Accesați arhiva multimediaПресс-секретарь президента РФ Дмитрий Песков
Пресс-секретарь президента РФ Дмитрий Песков - Sputnik Moldova, 1920, 24.01.2022
Abonare
Purtătorul de cuvânt al președintelui Federației Ruse, Dmitri Peskov, a declarat că Vladimir Putin va lua măsuri pentru a asigura securitatea țării sale.
CHIȘINĂU, 24 ian - Sputnik. Președintele Federației Ruse, în calitatea lui de comandant suprem, va lua măsuri pentru a asigura securitatea Rusiei pe fondalul creșterii tensiunilor, a declarat luni jurnaliștilor purtătorul de cuvânt al lui Putin, Dmitri Peskov.
„Stare de tensiune generală – da. Din păcate, noi trăim într-un mediu atât de agresiv. Da, din păcate, noi toți citim știrile că NATO ia astfel de decizii. Din păcate, noi toți împreună cu Dvs. vedem aceste trimiteri și preluări din mass-media anglo-saxonă, citim declarațiile reprezentanților țărilor NATO și ale Alianței Nord-Atlantice, care sunt total neprietenoase în adresa noastră. Aceasta este realitatea în care noi existăm. Șeful statului nostru, în calitatea lui de comandant suprem și ca om care determină politica externă a țării noastre, el va lua măsurile necesare ca securitatea noastră să fie asigurată na nivelul corespunzător, ca interesele noastre să fie asigurate”, a declarat Peskov.
El a amintit că Rusia a fost cea care a inițiat consultațiile, negocierile de garantare a securității.
“Și noi ne așteptăm că în această săptămână vom primi răspunsuri în scris la propunerile noastre, care au menirea să contribuie ca pe viitor să se evite astfel de situații complicate”, a declarat Peskov, fiind citat de RIA Novosti.
Fluxul de știri
0