Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Emisiunea „Sputnik Matinal” cu Dumitru Chitoroagă

Abonare
Invitații emisiunii matinale de astăzi sunt Aneta Zasaviţchi, preşedintele Asociației Naţionale a Restaurantelor și a Localurilor de Agrement din Republica Moldova, Petru Grecu, director al Centrului Municipal de Tineret Chișinău.
Pentru HoReCa din nou sunt cele mai dure restricții - activitate redusă, de la 7:00 până la 22:00, având deja impusă activitatea la capacitate redusă, 50% din sală + prezentarea certificatului COVID. Va supavieţui sau nu acest sector discutăm cu Aneta Zasaviţchi, preşedintele Asociației Naţionale a Restaurantelor și a Localurilor de Agrement din Republica Moldova. Municipiul Chișinău dorește să obțină titlul de Capitală europeană a tineretului. Direcția generală educație, tineret și sport, împreună cu Centrul municipal de tineret, vor elabora până la data de 21 februarie un nou concept de activități care urmează a fi înaintat Forumului European al Tineretului pentru a obține titlul ,,Chișinău - Capitala Europeană a Tineretului 2025”. Detalii ne oferă Petru Grecu, director al Centrului Municipal de Tineret Chișinău. În perioada următoare instituţiile de învăţământ profesional tehnic și superior vor activa în regim online și doar Universitatea de Stat de Medicină si Farmacie „Nicolae Testemitanu” va activa în regim mixt. Cum se vor desfășura studiile discutăm cu reprezentanții instituției.
Fluxul de știri
0