Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Șeful Marinei germane: este “o inepţie” ideea că Rusia vrea să invadeze Ucraina

© Sputnik / Игорь Зарембо / Accesați arhiva multimediaDrapelul Germaniei
Drapelul Germaniei - Sputnik Moldova, 1920, 23.01.2022
Abonare
Un viceamiral german a avut curajul să spună adevărul despre relația Rusiei cu Ucraina, și, ca urmare, a fost ”demisionat”.
BRUXELLES, 23 ian - Sputnik, Daniela Porovăț. Şeful Marinei germane, Kay-Achim Schönbach, a avut curajul să spună că este “o inepţie” ideea că Rusia vrea să invadeze Ucraina. De asemenea, viceamiralul german a precizat că ceea ce vrea Vladimir Putin este “să fie respectat”.
“Este uşor să i se acorde respectul pe care îl vrea şi pe care probabil îl merită”, a adăugat înaltul oficial din armata germană. Tot el a arătat că peninsula Crimeea este “dusă şi nu va mai reveni” în Ucraina.
Afirmațiile curajoase au apărut într-o filmare care circulă pe internet, fiind vorba de imagini surprinse la o reuniune care a avut loc vineri la New Delhi.
Imediat după publicarea imaginilor, un purtător de cuvânt al Ministerului Apărării a anunțat că viceamiralul ”a demisionat”.
Ceea ce Kay-Achim Schönbach a recunoscut este, probabil, ceea ce știu toți militarii și oficialii din statele NATO, dar nimeni nu are curajul să o spună public pentru că pedeapsa este imediată, cum a fost cazul și cu viceamiralul german.
Fluxul de știri
0