Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Tragedie în Capitală: Și-a găsit sfârșitul la volanul troleibuzului

© Sputnik / Mihai CarausTransport public
Transport public - Sputnik Moldova, 1920, 21.01.2022
Abonare
Un șofer de troleibuz de pe linia numărul 30 a decedat chiar în timpul orelor de muncă. Taxatoarea a fost cea care a sunat la 112 pentru ajutor.
CHIȘINĂU, 21 ian - Sputnik. Cazul a avut loc seara trecută, în jurul orei 19:30, pe bulevardul Dacia din Capitală. Imediat la fața locului a intervenit o ambulanță și un echipaj de poliție. Informația a fost confirmată de ofițerul de presă al Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, Natalia Stati, pentru Sputnik Moldova.

”Taxatoarea troleibuzului de pe linia 30 a comunicat că șoferului i s-a facut rău și este fără cunoștință în timp ce se afla la statia terminus de pe bulevardul Dacia din Capitală. Ajunși la fața locului medicii au depus tot efortul pentru ai salva viața, dar ulterior au constatat decesul bărbatului în vârstă de 51 de ani ”, a declarat Natalia Stati.

La examinarea făcută de medicul legist, urme de moarte violentă nu au fost depistate.
Ulterior, corpul neînsuflețit al bărbatului a fost dus la Centrul de Medicină Legală, pentru a stabili cauza decesului. Oamenii legii au inițiat o anchetă și urmează să stabilească toate circumstanțele producerii tragediei.
Fluxul de știri
0