Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Moldova se îndreaptă spre 10 mii de infectări zilnice de COVID-19?

Abonare
Crește alarmant numărul de cazuri noi de COVID-19. Joi, au fost anunțate 3 907 cazuri noi de infectări, după efectuarea a peste 15 mii de teste.
Comisia Națională de Sănătate Publică s-a întrunit în ședință și a stabilit noi restricții. Aceasta a adoptat o nouă Hotărâre pe fondul creșterii numărului de cazuri de îmbolnăvire cu COVID-19 și a prezenței tulpinii omicron pe teritoriul Republicii Moldova.
Astfel, din 22 ianuarie elevii vor trece la învățământul online, evenimentele private vor fi interzise, majoritatea angajaților vor lucra la distanță sau în ture diferite, se restricționează accesul în spațiile publice și certificatul COVID-19 devine obligatoriu în anumite locații. Iată textul integral al hotărârii Comisiei.
Moldova se îndreaptă spre 10 mii de infectări zilnice de COVID-19? Vor face sau nu față spitalele? Discutăm Inga Pasecinic, directoarea Centrului Strategii și Politici de Sănătate, organizație implicată în campania de promovare a vaccinării în mediul rural.
Fluxul de știri
0