Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Emisiunea „Sputnik Matinal” cu Dumitru Chitoroagă

Abonare
Invitații emisiunii: șeful Direcției generale asistență medicală și socială din municipiul Chișinău, Boris Gâlcă; Nina Costiuc, primarul Comunei Budesti; ecologistul Anatol Prohnițchi și Denis Sava, membru al Consiliul Municipal de Tineret din Chișinău.
Comisia extraordinară de sănătate publica a municipiului Chișinău a declarat stare de urgență în sănătate publică ca urmare a creșterii numărului de persoane infectate cu COVID-19. Pe teritoriul administrativ al municipiului Chișinău s-a instituit starea de alertă și situație epidemiologică nefavorabilă de transmitere comunitară a noii tulpini Omicron. Detalii ne oferă șeful Direcției generale asistență medicală și socială a municipiului, Boris Gâlcă.
O nouă bomba ecologică? Primarii a patru localități din suburbia Chișinăului se plâng că o rampă de gunoi din apropiere riscă să se transforme într-o catastrofa ecologică. Rampa de gunoi privată este amplasată la 3 km de comuna Budești. Ce riscă oamenii de acolo, aflăm de la Nina Costiuc, primarul Comunei Budesti.
Care este reacția ecologiștilor și care ar fi posibilele soluții, aflăm de la ecologistul Anatol Prohnițchi.
Recent, A.O " Consiliul Municipal de Tineret din Chișinău" a semnat un acord de colaborare cu Direcția Generală Educație, Tineret și Sport Chișinău, ceea ce ar însemna lansarea programului municipal de consolidare a centrelor și consiliilor de tineret în municipiul Chișinău, pentru care s-au bugetat 3 milioane în 2022. Detalii ne oferă Denis Sava, reprezentantul Consiliului.
Fluxul de știri
0