Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova, 1920
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Zonele de agrement și parcurile de distracție din Chișinău își sistează activitatea

© Sputnik / Mihai CarausСоветские карусели в Кишиневе
Советские карусели в Кишиневе  - Sputnik Moldova, 1920, 19.01.2022
Abonare
Zonele de agrement și parcurile de distracție din municipiul Chișinău își sistează activitatea.
CHIȘINĂU, 19 ian - Sputnik. Parcurile de distracții și zonele de agrement din municipiul Chișinău își sistează activitatea. La fel, nu vor activa nici cluburile de noapte și ringurile de dans indiferent de forma de organizare și denumirea acestora. O decizie în acest sens a fost luată în cadrul ședinței Comisiei de Sănătate Publică a municipiului Chișinău din 19 ianuarie.
Comisia a mai decis că centrele de sport și fitness își vor organiza activitatea cu asigurarea unei suprafețe de cel puțin 7 metri pătrați pentru fiecare client. Fiecare vizitator va fi obligat să prezinte certificatul COVID-19 la intrarea în unitate.
Obligativitatea prezentării certificatului COVID-19 este și pentru toți spectatorii teatrelor, cinematografelor și sălilor de concert. Acestea vor desfășura activitatea cu respectarea tuturor normelor de sănătate publică.
La fel, se impune prezentarea certificatului COVID-19 la intrarea în unitățile de alimentare publică. Aceste instituții vor activa doar cu utilizarea a 50% din numărul de locuri în spațiile interioare.
Amintim, Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică se va întruni în ședință pe 20 ianuarie. Anunțul a fost făcut de premierul Natalia Gavrilița, dar fără a oferi mai multe detalii despre noi reguli în contextul pandemiei. Gavrilița a informat doar că se impun modificări la măsurile stabilite în luna septembrie a anului trecut.
Certificat digital COVID - Sputnik Moldova, 1920, 19.01.2022
Coronavirus
Certificatul COVID - obligatoriu, dar nu peste tot: Unde avem acces fără el
Fluxul de știri
0