Emisiunea „Sputnik Matinal” cu Dumitru Chitoroagă

Abonare
Invitații emisiunii matinale de astăzi sunt: Cristina Cucieru, medic ginecolog oncolog, asistent universitar; Violeta Crudu, primarul Comunei Cruzești; interpreta Geta Burlacu și textierul Anastasia Bass.
În Republica Moldova a început Săptămâna internațională de prevenire a cancerului de col uterin. Ce activități vor fi desfășurate și cine sunt implicați în Campania națională "Păstrează sănătatea. Fă testul citologic", ne comunică reprezentantul Institutului Oncologic din Republica Moldova. Discutăm subiectul cu Cristina Cucieru, medic ginecolog oncolog, asistent universitar.
Facturile pentru gazele naturale consumate au bulversat nu doar opinia publică. Cum se vor descurca oamenii, sunt sau nu în stare să facă față plăților, discutăm cu Violeta Crudu, primarul Comunei Cruzești.
Un proiect inedit pe piața muzicală din Republica Moldova! Cunoscuta interpretă Geta Burlacu, în colaborare cu Anastasia Bass, a lansat mai multe piese interpretate în limba rusă. Detalii aflăm chiar de la Geta Burlacu și Anastasia Bass.
Fluxul de știri
0