Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Emisiunea „Sputnik Matinal” cu Dumitru Chitoroagă

Abonare
Invitații emisiunii matinale de astăzi sunt: Adrian Pavaloi, șeful interimar al Direcției educație, tineret și sport din Chișinău, maică stareță de la Mănăstirea "Învierea Domnului", Maica Daniela, directorul general al BNRM, Elena Pintilei.
Instituțiile de învățământ au revenit la studii. Municipalitatea Chișinău va efectua controale referitoare la respectarea normelor anti – COVID-19 în liceele și școlile din oraș. Detalii ne oferă Adrian Pavaloi, șeful interimar al Direcției educație, tineret și sport din Chișinău.
Omul este, 72 la sută, apă! Despre Botezul Domnului – Boboteaza, cum i se spune în popor - discutăm cu preacuvioasa maică stareță de la Mănăstirea "Învierea Domnului" de lângă Briceni - egumena Daniela Mereuță sau maica Daniela.
Lansăm astăzi la Sputnik Matinal ”Calendarul Național 2022”, conceput ca un anuar enciclopedic, lucrarea cuprinde note biobibliografice despre cele mai de seamă personalități din domeniile științei, culturii și artei din țară și de peste hotare. Cui îi este destinată publicația și cine a muncit la elaborarea ei ne spune directorul general al Bibliotecii Naționale din Republica Moldova, Elena Pintilei, președinta Asociaţiei Bibliotecarilor din Republica Moldova.
Fluxul de știri
0