Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Anunț important de la Moldovagaz – Ce trebuie să faci dacă nu a venit factura

© Sputnik / Mihai CarausКвитанций на фоне газовой плиты
Квитанций на фоне газовой плиты - Sputnik Moldova, 1920, 18.01.2022
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Distribuitorul național de gaze naturale a anunțat ce trebuie să întreprindă consumatorii cărora nu le-a fost expediată factura cu consumul pentru luna decembrie.
“În cazul în care nu ați recepționat factura de plata pentru gazele naturale mai mult de o lună și doriți să achitați volumele consumate, este necesar să prezentați fotografia contorului, cu situația la zi, la Centrul relații cu consumatorii din str. Pușkin 64, Chișinău, pentru calcularea estimativă a contravalorii volumului consumat și achitarea unui avans în contul personal, atribuit adresei locului de consum”, anunță administrația întreprinderii.
Dar consumatorii mai au o opțiune. Iată care este:
Cea de-a doua opțiune este să vă adresați prin aplicațiile online Telegram, ViberChatBot sau „Cabinetul personal al consumatorului” cu atașarea fotografiei contorului, cu situația la zi, pentru transmiterea duplicatului facturilor corectat cu suma contravalorii volumului consumat (avansul) la adresa electronică a consumatorului.
Moldovagaz menționează că în luna următoare consumatorii urmează să recepționeze factura de plată, în care se va reflecta volumul de gaze naturale facturat în baza indicilor contorului transmiși prin poză, avansul achitat, precum și compensația din partea Guvernului Republicii Moldova.
Achitarea unor astfel de facturi se efectuează la oficiile poștale, băncile comerciale sau online prin site-ul www.moldovagaz.md (rubrica ”Achita factura”) cu corectarea sumei avansului, care urmează să fie depus pe contul personal al consumatorului.
Fluxul de știri
0