Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Prim-ministrul Croației i-a invitat pe Putin și Mișustin să-i viziteze țara

© Пресс-служба МИД РФ / Accesați arhiva multimediaMinistrul cruat de Externe, Gordan Grlich-Radman, și ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov
Ministrul cruat de Externe, Gordan Grlich-Radman, și ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov - Sputnik Moldova, 1920, 17.01.2022
Abonare
Autoritățile Croației l-au invitat pe președintele Rusiei, Vladimir Putin, dar și pe premierul Mihail Mișustin să le viziteze țara.
CHIȘINĂU, 17 ian - Sputnik. Premierul croat Andrei Plenkovic a trimis invitații de a invita Croația președintelui Federației Ruse, Vladimir Putin și prim-ministrul acestei țări, Mihail Mișustin, a declarat ministrul de externe Gordan Grlich-Radman la o întâlnire cu ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov.

„Prim-ministrul nostru, Andrei Plenkovic, a trimis o invitație prim-ministrului dumneavoastră Mihail Mișustin și, de asemenea, o invitație președintelui dumneavoastră Vladimir Putin să viziteze Croația”, a spus el, fiind citat de RIA Novosti.

Grlich-Radman se află în Rusia într-o vizită de lucru pe care o efectuează în perioada 16-19 ianuarie. Pe lângă Moscova, delegația croată plănuiește să viziteze și orașul Sankt Petersburg în data de 18 ianuarie.
Fluxul de știri
0