Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Avertizare meteo: Ce se va întâmpla peste câteva ore

© Sputnik / Vladimir Trefilov / Accesați arhiva multimediaДождь в Москве
Дождь в Москве - Sputnik Moldova, 1920, 17.01.2022
Abonare
Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis o nouă avertizare meteo.
CHIȘINĂU, 17 ian - Sputnik. Serviciul Hidrometeorologic de Stat emis o nouă avertizare meteorologică de intensificare a vântului.
Astfel, în această seară și mâine pe parcursul zilei vântul va bate din nord-vest în rafale de până la 18-23 de metri pe secundă.
Vânt puternic s-a înregistrat și zilele trecute. În urma intensificărilor zeci de localități au rămas fără energie electrică, iar pe aproape 200 de hectare de vegetație uscată au izbucnit incendii.
În context, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență atenționează populația că arderea vegetației uscate duce la producerea incendiilor și provocarea pagubelor substanțiale. În ultimele 48 de ore în cel puțin trei cazuri au fost suspectate persoane care au aprins pășunile și iarba uscată.
Trebuie precizat, meteorologii anunță pentru această noapte temperaturi de până la -5 grade Celsius. Mâine, pe 18 ianuarie, temperaturile cresc, iar termometrele vor indica până la 4 grade Celsius. Pentru ziua de marți, SHS anunță precipitații slabe sub formă de ninsoare.
Inundație după ploi torențiale, Ialta - Sputnik Moldova, 1920, 16.01.2022
O catastrofă globală s-ar pute produce în viitorul apropiat
Fluxul de știri
0