Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

În atenția călătorilor: Număr foarte mare de mașini la un punct vamal din țară

© Sputnik / Alexander Mazurkevich / Accesați arhiva multimediaFrontiera moldo-ucraineană
Frontiera moldo-ucraineană - Sputnik Moldova, 1920, 16.01.2022
Abonare
Cozi imense la intrarea în Ucraina din Republica Moldova. Iată ce se întâmplă la punctele de frontieră.
CHIȘINĂU, 16 ian - Sputnik. O coadă mare de mașini s-a format în aceasată dimineață la punctul de control Criva - Mamailga, care se află la granița moldo-ucraineană. Anunțul a fost făcut de Poliția de Frontieră.
© Photo : Poliția de FrontierăCozi la la punctul de control Criva - Mamailga
Cozi la la punctul de control Criva - Mamailga - Sputnik Moldova, 1920, 16.01.2022
Cozi la la punctul de control Criva - Mamailga
”Crește fluxul de călători și mijloace de transport în punctul de trecere a frontierei Criva-Mamaliga, pe sensul de intrare în Ucraina. Pentru a exclude formarea rândurilor și majorarea timpilor de așteptare la trecerea frontierei de stat, se lucrează la capacitate. Rugăm înțelegere și răbdare!” este precizat într-un comunicat de presă.
Călătorii sunt îndemnați să evite acest punct de control și să folosească și punctel de trecere a frontierei Larga–Kelmențî sau Briceni-Rossoșani.
Situația din punctele de trecere a graniței poate fi urmărită pe pagina web a Poliției de Frontieră, accesând camerele web.
În același timp, puteți să consultați alertele de călătorie emise se Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene pentru a vă informa despre regulile de intrare în statul în care ați planificat călătoria.
La intrarea în Republica Moldova, urmăriți dacă țara din care veniți nu se află în lista statelor aflate în zona roșie și țineți cont de cerințele dispuse în contextul măsurilor de control a răspândirii COVID-19.
Fluxul de știri
0