Пожар - Sputnik Moldova, 1920
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

O femeie și-a băgat concubinul în reanimare: Ce a făcut-o să recurgă la acest gest

© Photo : Miroslav RotariSalon pentru copii
Salon pentru copii - Sputnik Moldova, 1920, 14.01.2022
Abonare
Băutura le-a luat mințile. Un bărbat se află în reanimare după ce concubina sa l-a înjunghiat.
CHIȘINĂU, 14 ian - Sputnik. O femeie de 58 de ani a fost reținută după ce și-a înjunghiat concubinul. Totul s avut loc ieri, în jurul orei 16:35, la Cahul. Informația a fost confirmată pentru Sputnik Moldova de ofițerul de presă al IP Cahul, Cristina Ciobanu.
Potrivit poliției, cei doi au băut împreună toată ziua, iar la un moment dat între ei s-a iscat o ceartă. Bărbatul a început să o lovească cu pumnii pe femeie, iar într-un final ea a luat un cuțit de bucătărie și și-a înjunghiat concubinul.
Imediat după incident femeia a sunat la 112 pentru ajutor. Bărbatul a fost dus de urgență la spitalul raional Cahul și internat în Secția Reanimare.
Femeia și-a recunoscut vina și a fost reținută pentru 72 de ore. Cei doi nu sunt la prima abatere, ei sunt în vizorul autorităților, iar anterior au fost judecaţi şi privați pe libertate, cu ispăşirea pedepsei.
Pe cazul dat a fost pornită o cauză penală.
arest - Sputnik Moldova, 1920, 14.01.2022
Societate
Procurorii cer câte 30 de zile de arest preventiv pentru Costiuc și Nedelea
Fluxul de știri
0