Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Emisiunea „Sputnik Matinal” cu Dumitru Chitoroagă

Abonare
Invitații emisiunii matinale de astăzi sunt: cercetătorul științific, Ana Sârbu, medicul cardiolog Tatiana Rotaru, interpretul Vasile Pascaru.
Despre miocardită - o afecţiune a inimii care constă în inflamarea muşchiului cardiac. Astfel, inima nu mai este irigată corespunzător cu sânge şi apar simptome precum puls cardiac accelerat sau neregulat, dureri în piept, oboseală sau dificultăţi de respiraţie. În cazuri severe, astfel de manifestări pot favoriza dezvoltarea cheagurilor de sânge, care pot cauza infarct sau accident vascular cerebral, cunoscută și drept reacție după vaccinare, dar și în sezonul răcelilor discutăm cu medicul cardiolog Tatiana Rotaru.
Cu prilejul împlinirii a 172 de ani de la nașterea Poetului Național Mihai Eminescu și al marcării Zilei Culturii Naționale, pe 15 ianuarie discutăm despre Proiectul Transcendența Eminesciană cu cercetătorul științific, Ana Sârbu de la AȘM.
În ziua Sf. Vasile discutăm cu unul dintre cei mai romantici interpreți de la noi, Vasile Pascaru despre tradițiile din familia sa.
Fluxul de știri
0