Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Forțele de menținere a păcii OTSC au început retragerea din Kazahstan – Video

© Sputnik / Russian Defence Ministry / Accesați arhiva multimediaТренировка подразделений российского контингента миротворческих сил ОДКБ на аэродроме в Алма-Ате
Тренировка подразделений российского контингента миротворческих сил ОДКБ на аэродроме в Алма-Ате - Sputnik Moldova, 1920, 13.01.2022
Abonare
Forțele de menținere a păcii ale OTSC au început procedura de transmite a obiectivelor pe care le-au păzit forțelor de menținere a ordinii ale Kazahstanului.
CHIȘINĂU, 13 ian - Sputnik. Forțele colective de menținere a păcii a Organizației Tratatului de Securitate Colectivă au început să predea obiectivele pe care le-au păzit în cadrul misiunii lor din Kazahstan forțelor de drept ale acestei țări.
În conformitate cu planul elaborat de comandamentul forțelor colective de menținere a păcii ale OTSC și Ministerul Apărării al Kazahstanului, a început transmiterea către forțele de drept kazahe a obiectivelor care până acum au fost păzite de trupele de menținere a păcii.
Militarii din trupele de menținere a păcii au început pregătirea tehnicii militare și a altor echipamente pentru a fi încărcate la bordul aeronavelor Forțelor Aerospațiale Ruse și pentru a fi transportate la bazele de dislocare permanentă.
Potrivit surselor oficiale, revenirea forțelor de menținere a păcii ale OTSC în țările lor de origine se va efectua în urma coordonării cu partea kazahă, anunță RIA Novosti.
Личный состав из состава российского контингента миротворческих сил ОДКБ на аэродроме в Алма-Ате - Sputnik Moldova, 1920, 12.01.2022
Editoriale
Pericol colectiv: vecinii Rusiei – sub lovitura Occidentului
Fluxul de știri
0