Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Cozi imense la hotarul țării: Iată ce se întâmplă la intrarea în România

© Sputnik / Miroslav RotariRomânia, imagine simbol
România, imagine simbol - Sputnik Moldova, 1920, 13.01.2022
Abonare
Cozi imense la intrarea în România din Republica Moldova. Iată ce se petrece la punctele de frontieră.
CHIȘINĂU, 13 ian - Sputnik. Cozi imense la intrarea în România din Republica Moldova. Anunțul a fost făcut de poliția de frontieră pe pagina de Facebook.
Potrivit Poliției de Frontieră și Serviciul Vamal, cauza fiind defecțiuni a sistemului informațional din gestiunea autorității vamale române.

"Din informațiile comunicate de partea română, sistemul nu a funcționat timp de câteva ore. Deși între timp problema tehnică a fost redresată, autoritățile române de frontieră vor fluidiza traficul treptat, fiind autorizată în regim prioritar trecerea frontierei pentru cetățenii europeni", se arată în postarea de la poliția de frontieră.

În punctele de trecere a frontierei Leușeni-Albița și PTF Sculeni-Sculeni se înregistrează flux majorat de mijloace de transport pe sensul de intrare în România.
"Rugăm cetățenii să prezinte înțelegere la situația creată, se lucrează la capacitate, atât pe partea română, cât și pe cea moldovenească - a fost suplinit numărul de angajați din prima linie de control și se folosește la maxim infrastructura", mai scrie poliția de frontieră.
Fluxul de știri
0