Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

VIDEO - 15 șerpi au fost depistați în subsolul unei grădinițe din Cahul: Ce a urmat

© Pixabay / artellliii72Viperă
Viperă - Sputnik Moldova, 1920, 11.01.2022
Abonare
Caz incredibil la o grădiniță din raionul Cahul. Iată ce au găsit pompierii în subsolul instituției.
CHIȘINĂU, 11 ian - Sputnik. Un caz ieșit din comun a fost depistat la o grădiniță din raionul Cahul. 15 șerpi au fost depistați în subsolul instituției preșcolare din localitatea Cucoara. Șerpii au fost scoși de pompierii Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.
Potrivit unui comunicat al IGSU, cazul a fost înregistrat în după amiaza zilei de 10 ianuarie. La fața locului au fost trimise două echipaje de pompieri care au extras reptilele din subsolul instituției.

„Salvatorii au evacuat șerpii și i-au transportat la detașament, de unde ulterior aceștia vor fi preluați de responsabili de la Institutul de Zoologie din municipiul Chișinău. Specialiștii au stabilit că reptilele nu sunt veninoase și nu reprezintă pericol, însă aflarea acestora trebuie să fie într-un habitat special amenajat sau în libertate”, informează serviciul de presă al IGSU.

În context, oamenii sunt îndemnați ca în cazul în care se pomenesc în astfel de situații să nu intervină de unii singuri, dar să solicite asistența specialiștilor prin intermediul Serviciului 112.
Fluxul de știri
0