Moldova va fi acoperită de ceață: Cum va fi vremea astăzi

© Sputnik / Mihai CarausДождь зимой
Дождь зимой - Sputnik Moldova, 1920, 10.01.2022
Abonare
Vremea pentru acest început de săptămână nu se va deosebi de cea de duminică, 9 ianuarie. Astfel, maximele de astăzi nu vor urma mai sus de cinci grade Celsius.
CHIȘINĂU, 10 ian - Sputnik. Luni, vremea în Moldova va fi determinată de influența unei zone de aer cu presiunea atmosferică normală. Cerul va fi noros, ziua nu vor fi precipitații esențiale, iar izolat se va forma polei și ceață slabă, pe drum va fi ghețuș. Vântul va sufla din nord, de la slab la moderat, conform prognozei meteo publicate de Serviciul Hidrometeorologic de Stat.

Prognoza meteo în Moldova pentru 10 ianuarie - câte grade vor fi

Pe 10 ianuarie, ziua se așteaptă maxime între 0 și +5 grade Celsius.
Mai exact, în data de 10 ianuarie, în Chișinău și la Bălți vom avea temperaturi de până la +3 grade. În sudul Moldovei mercurul din termometre va oscila între +2 și +5 grade, iar în raioanele de centru între +1 și +4 grade Celsius, anunță meteorologii.

Prognoza meteo pentru Chișinău pe 10 ianuarie

Astăzi, în Capitală, temperaturile vor oscila între +1 și +3 grade. Cerul va fi variabil.

Prognoza meteo pentru Bălți pe 9 ianuarie

La Bălți, pe parcursul zilei se vor înregistra între 0 și +3 grade Celsius.

Prognoza meteo pentru mâine, 11 ianuarie

Pe 11 ianuarie, vremea nu se va schimba esențial și precipitații nu se prevăd.
Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, pe 10 ianuarie 2005 a fost înregistrată temperatura de 12,8 grade Celsius, fiind consideră cea mai caldă zi de 10 ianuarie de la începutul măsurărilor termice, adică din 1886. Valoarea minimă din această zi a fost înregistrată în anul 1935 - atunci au fost -29,8 grade Celsius.
Fluxul de știri
0