Пожар - Sputnik Moldova, 1920
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Detalii despre alerta cu bombă de la mall: Ce spun oamenii legii

© Sputnik / OsmatescoAlertă cu bombă la un centru comercial din Chișinău
Alertă cu bombă la un centru comercial din Chișinău - Sputnik Moldova, 1920, 10.01.2022
Abonare
Oamenii legii au oferit detalii despre alerta cu bombă de la centrul comercial din sectorul Botanica al Capitalei.
CHIȘINĂU, 10 ian - Sputnik. Centrul comercial de pe viaduct, unde s-a anunțat că ar fi minat, și-a reluat activitatea. Potrivit oamenilor legii, alarma cu bombă a fost una falsă, iar toți agenții economici au revenit la muncă
Polițiștii anunță că urmează să identifice persoana care ar fi anunțat despre alertă.
"Pentru comunicarea minciunoasă cu bună știință despre actul de terorism, amenda este de până la 42 500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau cu închisoare de până la 2 ani", scrie Poliția pe o rețea de socializare.
Amintim că în cea de-a doua parte a zilei de astăzi a fost anunțată o alertă cu bombă la un centru comercial din sectorul Botanica al Capitalei. Oamenii din incinta magazinului au fost evacuați.
Ulterior, polițiștii au găsit o pungă suspectă lăsat fără supraveghere și a fost scosă în afara orașului pentru a fi neutralizată.
️În urma verificărilor prin distrugere, pe poligon, a cutiei găsite în centrul comercial, dispozitive explozive nu au fost depistate.
Alertă cu bombă la un centru comercial din capitală - Sputnik Moldova, 1920, 10.01.2022
Video
Alertă cu bombă la mall: A fost găsit un pachet suspect
Fluxul de știri
0