Prognoza meteo pentru 9 ianuarie: Ce maxime ne așteaptă astăzi

© Sputnik / Yana ZaharovaСолнце зимой
Солнце зимой - Sputnik Moldova, 1920, 09.01.2022
Abonare
În ultima zi din această săptămână, vremea va fi posomorâtă. În unele localități ar putea să plouă. Maximele nu vor depăși 5 grade Celsius.
CHIȘINĂU, 9 ian - Sputnik. Duminică, vremea în Moldova va fi determinată de influența unei zone de aer cu presiunea atmosferică normală. Cerul va fi noros, precipitații ar putea să cadă sub formă de ploaie, izolat va fi polei și ceață slabă. Vântul va sufla slab din sud spre est, conform prognozei meteo publicate de Serviciul Hidrometeorologic de Stat.

Prognoza meteo în Moldova pentru 9 ianuarie - câte grade vor fi

Pe 9 ianuarie, ziua se așteaptă maxime între 0 și +5 grade Celsius.
Mai exact, în data de 9 ianuarie, în Chișinău și la Bălți vom avea temperaturi de până la +3 grade. În sudul Moldovei mercurul din termometre va oscila între +2 și +5 grade, iar în raioanele de centru între +1 și +4 grade Celsius, anunță meteorologii.

Prognoza meteo pentru Chișinău pe 9 ianuarie

Astăzi, în Capitală, temperaturile vor oscila între +1 și +3 grade. Cerul va fi variabil.

Prognoza meteo pentru Bălți pe 9 ianuarie

La Bălți, pe parcursul zilei se vor înregistra între 0 și +3 grade Celsius.

Prognoza meteo pentru mâine, 10 ianuarie

Pe 10 ianuarie, vremea nu se va schimba esențial.
Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, pe 9 ianuarie 2005 a fost înregistrată temperatura de 12,8 grade Celsius, fiind consideră cea mai caldă zi de 9 ianuarie de la începutul măsurărilor termice, adică din 1886. Valoarea minimă din această zi a fost înregistrată în anul 1935 - atunci au fost -29,8 grade Celsius.
Fluxul de știri
0