Пожар - Sputnik Moldova, 1920
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Poliția nu poate stabili identitatea unei tinere moarte de un an, găsită la Florești

© Sputnik / Mihai Carausimagine simbol
imagine simbol - Sputnik Moldova, 1920, 05.01.2022
Abonare
De un an de zile, oamenii legii încearcă să identifice cine este tânăra găsită arsă într-o localitate din raionul Florești.
CHIȘINĂU, 5 ian - Sputnik. Identitatea tinerei găsite arsă încă în luna decembrie a anului 2020 în apropierea satului Nicolaevca din raionul Florești încă nu a fost stabilită. Oamenii legii solicită ajutorul cetățenilor pentru a afla cine este persoana după indicile unui cercel.
Poliția anunță că trupul neînsuflețit găsit ar aparține unei tinere de aproximativ 16-20 de ani, înălțimea 1,65 m, care are corpolența slabă, părul vopsit de culoare blond-roșietic (decolorat), coroana dentară integră, dinții naturali, iar mărimea tălpii piciorului ar fi de 35.
Potrivit poliției, în cadrul cercetării la fața locului și examinării trupului au fost depistate și ridicate fragmente de lenjerie de culoare roșie și cercei din aur.
Astfel, oamenii legii îndeamnă cetățenii care cunosc pe cineva că ar fi purtat modelul de cercei sau dispun de anumite informații în legătură cu acest caz să sune la poliție.
Fluxul de știri
0