Пожар - Sputnik Moldova, 1920
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Detalii despre incendiul de la Ciocana: Pompierii continuă acțiunile de lichidare

© Sputnik / Mihai CarausInstruirea și pregătirea pompierilor
Instruirea și pregătirea pompierilor - Sputnik Moldova, 1920, 05.01.2022
Abonare
Pompierii Inspectoratului General pentru Situații de Urgență continuă acțiunile pentru lichidarea incendiului de la Ciocana
CHIȘINĂU, 5 ian - Sputnik. Peste 40 de metri pătrați din suprafața localului de la Ciocana au fost cuprinși de flăcări. Pompierii au reușit să localizeze arderea, dar întreprind în continuare acțiuni de lichidare a incendiului.
Ofițerul de presă al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, Liliana Pușcașu, a comunicat pentru Sputnik Moldova că toate persoanele din cafenea s-au evacuat înainte de sosirea echipelor de salvatori, astfel au fost evitate situații mai grave. Victime nu au fost raportate.
Amintim, apelul la 112 a fost recepționat la ora 19:37. Pompierii au fost solicitați la stingerea incendiului care a izbucnit la o cafenea de pe strada Alecu Russo 65/1 din sectorul Ciocana al municipiului Chișinău.
Pentru lichidarea arderii la fața locului au fost îndreptate cinci autospeciale de intervenție. Ajunși, pompierii au stabilit că incendiul s-a produs în interiorul bucătăriei. Circumstanțele și cauza izbucnirii incendiului urmează a fi stabilite.
Пожар - Sputnik Moldova, 1920, 05.01.2022
Accidente
Incendiu la un restaurant din sectorul Ciocana: Cinci echipaje de pompieri luptă cu focul
Fluxul de știri
0