Chicu: La guvernare în Moldova a venit o echipă neprofesionistă

© Sputnik / OsmatescoИон Кику
Ион Кику - Sputnik Moldova, 1920, 05.01.2022
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Fostul prim-ministru a explicat de ce situația din țară este dificilă și ce trebuie să facă guvernul condus de Natalia Gavrilița.
CHIȘINĂU, 5 ian - Sputnik. Este greu de invidiat actualul guvern, deoarece nu doar Moldova, ci aproape toate țările din regiune s-au confruntat atât cu pandemia, cât și cu situații de criză economică. Declarația a fost făcută de fostul premier Ion Chicu în emisie la Radio Sputnik Moldova.
"Pandemia nu a dispărut nicăieri. Problema Moldovei este că toată această perioadă de criză a coincis cu venirea la putere a unei echipe neprofesioniste, care se concentrează în special pe politică, populism și speculație, mai degrabă decât pe gestionarea treburilor statului", a spus politicianul.
Potrivit interlocutorului, mulți reprezentanți ai echipei Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) ar trebui să înțeleagă ce li se cere în situația actuală din țară.
"Trebuie să înțeleagă că oamenii le-au încredințat un mandat de 4 ani. Iar rezultatele sondajelor arată cum se poate schimba opinia cetățenilor. Prin urmare, autoritățile trebuie să adopte o abordare mai responsabilă a posturilor lor", a adăugat Chicu.
Fostul premier a subliniat că fiasco al actualului guvern ar putea aduce și mai multe probleme Republicii Moldova.
Fluxul de știri
0