Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Caz ieșit din comun: O fetiță de 7 ani ar fi fost violată de verișorul său

© Pixabay / PexelsViolență
Violență - Sputnik Moldova, 1920, 04.01.2022
Abonare
O copilă de doar 7 ani a trecut prin clipe de coșmar. Aceasta ar fi fost violată de către un verișor de-al său în vârstă de 16 ani. Ce spun oamenii legii.
CHIȘINĂU, 4 ian - Sputnik. Caz ieșit din comun într-o localitate din nordul țării. O fetiță de doar 7 ani ar fi fost violată de către un verișor de-al său. Totul s-ar fi întâmplat încă în luna noiembrie a anului trecut, dar cazul a ieșit la iveală în ultima zi din 2021, adică pe 31 decembrie.
Potrivit procurorului-șef al Procuraturii raionului Florești Valentin Baidaus, copila i-a spus surorii sale despre cele întâmplate acum două luni, iar sora sa a alertat imediat oamenii legii. Adolescentul care ar fi comis violul a fost reținut și plasat în arest preventiv pentru 30 de zile. Procurorul-șef susține că tânărul colaborează cu ancheta și face declarații.
Valentin Baidaus susține că deocamdată nu se cunosc toate circumstanțele în care s-a produs infracțiunea și că în prezent procurorii lucrează pentru a aduna probe.
Copilei i se oferă în prezent consiliere psihologică după trauma primită.
Dacă va fi demonstrată vinovăția adolescentului de 16 ani, acesta riscă de la 20 de ani de pușcărie până la detenție pe viață.
Spital - Sputnik Moldova, 1920, 16.12.2021
Accidente
O minoră a murit la spital după ce a fost lovită cu o minge în cap la școală
Fluxul de știri
0