Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

La un pas de moarte: A ajuns la spital chiar de Revelion

© Sputnik / OsmatescoȘezătoare
Șezătoare - Sputnik Moldova, 1920, 01.01.2022
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Peste 30 de misiuni au fost întreprinse de salvatori și pompieri în ultimele 24 de ore.
CHIȘINĂU, 1 ian – Sputnik. Un bărbat din localitatea Congaz, raionul Comrat din UTA Găgăuzia s-a ales cu arsuri de gradul I și II pe mâini și față după ce a încercat să aprindă focul în sobă.

”În seara zilei de 31 decembrie la ora 23:50 un bărbat a încercat să aprindă focul în sobă utilizând motorină. După ce acesta a stropit lemnele din sobă cu lichidul ușor inflamabil și a aprins un chibrit a avut loc o deflagrație”, precizează IGSU.

Bărbatul a fost internat de urgență la spital în stare medie satisfăcătoare pentru a primi îngrijiri medicale. În urma exploziei a avut desuferit doar victima, bunurile din casă nu au fost afectate.
Cazul este cercetat de organele de resort.
În acest context, IGSU atenționează oamenii să respecte cu strictețe regulile de exploatarea a sobelor și instalațiilor de încălzit. Specialiștii avertizează că utilizarea lichidelor ușor inflamabile în aprindere focului în sobă este periculoasă. Mai mult, în vederea evitării situațiilor de risc, oamenii sunt îndemnați să verifice sursele de încălzire înaintea exploatării.
În ultimele 24 de ore angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au întreprins peste 30 de misiuni în prevenirea și lichidarea situațiilor de risc.
Fluxul de știri
0