Prima zi din 2022 aduce vreme caldă: Câte grade vom avea astăzi și când se răcește

© Sputnik / Mihai CarausЗимний Кишинев 2021
Зимний Кишинев 2021  - Sputnik Moldova, 1920, 01.01.2022
Abonare
Prima zi din noul an aduce vreme caldă cu maxime de până la 9 grade Celsius. Totuși, în următoarele zile, temperaturile ar putea scădea.
CHIȘINĂU, 1 ian - Sputnik. În prima zi din 2022, vremea în Moldova va fi determinată de influența unei zone de aer cu presiunea atmosferică normală. Cerul va fi noros, precipitații ar putea să cadă sub formă de ploaie, iar dimineață se va forma ceață Vântul va sufla din vest, de la slab la moderat, conform prognozei meteo publicate de Serviciul Hidrometeorologic de Stat.

Prognoza meteo în Moldova pentru 1 ianuarie - câte grade vor fi

Pe 1 ianuarie, ziua se așteaptă maxime între +4 și +9 grade Celsius.
Mai exact, în data de 1 ianuarie, în Chișinău și la Bălți vom avea temperaturi de până la +7 grade. În sudul Moldovei mercurul din termometre va oscila între +6 și +9 grade, iar în raioanele de centru între +5 și +8 grade Celsius, anunță meteorologii.

Prognoza meteo pentru Chișinău pe 1 ianuarie

Astăzi, în Capitală, temperaturile vor oscila între +1 și +3 grade. Cerul va fi variabil.

Prognoza meteo pentru Bălți pe 30 decembrie

La Bălți, pe parcursul zilei se vor înregistra între +5 și +7 grade Celsius.

Prognoza meteo pentru mâine, 2 ianuarie

Pentru 2 ianuarie se prognozează o răcire a vremii.
Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, pe 1 ianuarie 1970 a fost înregistrată temperatura de 13 grade Celsius, fiind consideră cea mai caldă zi de 1 ianuarie de la începutul măsurărilor termice, adică din 1886. Valoarea minimă din această zi a fost înregistrată în anul 1895 - atunci au fost -21,8 grade Celsius.
Fluxul de știri
0