Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Ușakov a comentat negocierile dintre Putin și Biden

© Sputnik / Евгений Биятов / Accesați arhiva multimediaПрезидент РФ В. Путин принял участие в неформальной встрече руководителей государств - участников СНГ
Президент РФ В. Путин принял участие в неформальной встрече руководителей государств - участников СНГ - Sputnik Moldova, 1920, 31.12.2021
Abonare
Consilierul președintelui rus Ușakov a spus că conversația dintre Putin și Biden a purtat un caracter constructiv.
CHIȘINĂU, 31 dec - Sputnik. Convorbirea telefonică dintre președinții Rusiei și Statelor Unite, Vladimir Putin și Joe Biden, a purtat un caracter constructiv și a fost plină de consistență, a spus consilierul președintelui Federației Ruse, Iuri Ușakov.
"În principiu, noi suntem mulțumiți de această discuțiile purtate astăzi pentru că au fost de natură sinceră, pe fondul problemei și au fost pline de consistență. Și aș putea spune că, în general, direcția acestei conversații a fost destul de constructivă", a spus el reporterilor. Și aș putea spune că, per ansamblu, direcția acestei conversații a fost destul de constructivă”, a spus el jurnaliștilor, fiind citat de RIA Novosti.
Ușakov a remarcat că este important ca Statele Unite să demonstreze dorința de a înțelege logica și esența preocupărilor rusești, care au fost expuse în două documente trimise de Moscova la Washington.
Fluxul de știri
0