Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova, 1920
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Lista actualizată: Aveți nevoie de test PCR dacă reveniți din aceste țări

© Sputnik / Miroslav RotariПограничная полиция
Пограничная полиция  - Sputnik Moldova, 1920, 31.12.2021
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Ministerul Sănătății a actualizat lista țărilor cu risc epidemiologic sporit. Astfel, persoanele care revin din aceste țări vor trebui să prezinte testul la COVID-19.
CHIȘINĂU, 31 dec - Sputnik. Autoritățile din sănătate au publicat lista statelor cu un risc epidemiologic sporit. Astfel, cei care vin în Moldova din aceste țări, trebuie să prezinte testul PCR la COVID-19, indiferent dacă sunt sau nu vaccinați. În caz contracr, persoanele vor fi nevoite să stea în carantină timp de două săptămâni.
Măsura a fost impusă pentru a preveni răspândirea variantei omicron pe teritoriul țării. Astfel, în listă se regăsesc țările unde se atestă un număr mare de infectări cu noul coronavirus, inclusiv cu varianta omicron.
În lista actualizată sunt incluse 45 de țări.
Lista țărilor cu risc epidemiologic sporit - Sputnik Moldova, 1920, 31.12.2021
Lista țărilor cu risc epidemiologic sporit
Amintim că Comisia Națională Extraordinară pentru Sănătate Publică a dispus ca din 24 decembrie să fie stabilită, în funcție de nivelul de incidență cumulativă pentru fiecare țară, lista statelor cu risc epidemiologic sporit de transmitere a COVID- 19 (zona roșie). Lista se actualizează săptămânal.
Fluxul de știri
0