Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Combinatul ”Franzeluța”: Mesaj important cu privire la prețul pâinii

© Sputnik / Михаил Мордасов / Accesați arhiva multimediaПроизводство хлебобулочных изделий
Производство хлебобулочных изделий - Sputnik Moldova, 1920, 30.12.2021
Abonare
Reprezentanții celui mai mare combinat de panificație din țară au venit cu o reacție la informația apărută în presă privind scumpirea pâinii.
CHIȘINĂU, 30 dec – Sputnik. Combinatul ”Franzeluța” a negat informațiile privind pregătirea unor majorări de prețuri la produsele de panificație, începând cu 1 ianuarie 2022.
”Informația apărută în spațiul public nu este veridică. Toate informațiile cu caracter manipulator ce apar în spațiul public induc în eroare consumatorii, de aceea venim cu un apel la corectitudine, pornind de la interesul major de a oferi cetățenilor doar informații obiective”, se arată în comunicatul emis de „Franzeluța” S.A.
Potrivit combinatului, toate schimbările ce țin de activitatea "Franzeluța" S.A., inclusiv cele ce țin de prețuri, au fost comunicate în mod transparent și cu argumentele de rigoare.
Informația privind o potențială scumpire a pâinii a apărut astăzi pe rețelele de socializare. Alexandru Slusari a publicat pe pagina sa de Facebook lista tipurilor de produse de panificație cu creșterea așteptată a prețurilor.
”După cum vedeți, din 27 tipuri de pâine la 18 se propune ridicarea prețurilor de la 21 până la 36 %. Doar pâinea socială, care se produce în cantități limitate, nu se va scumpi. Aceste modificări de prețuri vor fi o lovitură puternică în primul rând pentru păturile sociale cu venituri mici”, a scris Slusari.
În mesajul său, Slusari a cerut autorităților să vină cu o explicație.
Fluxul de știri
0