Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Un punct de trecere a frontierei și-a sistat activitatea

© Sputnik / Miroslav RotariPunct de trecere a frontierei
Punct de trecere a frontierei - Sputnik Moldova, 1920, 28.12.2021
Abonare
Un punct de trecere a frontierei și-a sistat temporar activitatea, Poliția de Frontieră vine cu recomandări pentru cetățeni.
CHIȘINĂU, 28 dec - Sputnik. Punctul de trecere a frontierei Giurgiulești-Reni a fost închis temporar din cauza că pe partea ucraineană a fost deconectată energia electrică. Poliția de frontieră recomandă cetățenilor să opteze pentru punctul de trecere Cișmichioi-Dolinoie până va fi înlăturată defecțiunea.
Poliția de Frontieră informează că, în punctul de trecere a frontierei Leușeni, la această oră se înregistrează pe direcția intrare în Republica Moldova un flux mărit de autocare și microbuze.
Polițiștii muncesc la capacitate maximă. Astfel, în coordonare cu Serviciul Vamal, au fost deschise suplimentar două piste pentru aceste categorii de mijloace de transport.
Fluxul de transport a fost direcționat pe sensul opus de deplasare, a fost suplinit numărul de polițiști de frontieră și vameși.
În ultimele 24 de ore, în punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit aproape 27 de mii de traversări, un număr mai mare fiind înregistrat pe sensul de intrare în Republica Moldova - 17 246 de persoane. Totodată, din numărul total s-au înregistrat 13 751 treceri la frontiera moldo-română, 5 896 treceri la frontiera cu Ucraina și 7 105 treceri aeriene.
Poliție - Sputnik Moldova, 1920, 27.12.2021
Societate
Poliția: Atenție drumuri cu circulația sistată pentru camioane
Fluxul de știri
0