Пожар - Sputnik Moldova, 1920
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Un autocar cu pasageri a derapat pe șosea la Cahul - Video

© Photo : Facebook / Direcția SudAutocar cu pasager blocat pe un drum în sudul țării
Autocar cu pasager blocat pe un drum în sudul țării - Sputnik Moldova, 1920, 28.12.2021
Abonare
Un autocar cu pasageri de pe ruta Chișinău-Giurgiulești a rămas blocat într-un șanț, în sudul țării. Situația a fost remediată cu ajutorul polițiștilor de frontieră.
CHIȘINĂU, 28 dec - Sputnik. Polițiștii de frontieră din cadrul Direcției Sud au intervenit în dimineața acestei zile la deblocarea unui autocar cu pasageri, rămas blocat pe un drum din localitatea Slobozia Mare, raionul Cahul.
© Photo : Facebook / Direcția SudAutocar cu pasager blocat pe un drum în sudul țării
Погранполиция помогла отбуксировать пассажирский автобус, застрявший на трассе R 34 - Sputnik Moldova, 1920, 28.12.2021
Autocar cu pasager blocat pe un drum în sudul țării
Potrivit unui comunicat de presă al instituției, din cauza condițiilor meteo nefavorabile, unitatea de transport ar fi derapat pe carosabil, fiind proiectat într-un șanț de pe marginea drumului unde a și rămas blocat.
"Polițiștii de frontieră au intervenit la fața locului unde au împrăștiat material antiderapant pe carosabil. Totodată, autocarul a fost deblocat cu ajutorul unui tractor" , se arată în comunicat.
Oamenii legii îndeamnă participanții la trafic să apeleze Serviciul 112 în caz de necesitate.
Șoferii sunt sfătuiți să nu pornească la drum decât în caz de necesitate și, neapărat, să se informeze despre starea și situația rutieră de pe drumurile din țară.
Fluxul de știri
0